Mål for vinterferien

Neste uke er det vinterferie. Jeg skal stort sett jobbe, men har tatt ut ferie på tirsdag. Da har jeg tenkt å ta med barna til Oslo. Hvorfor det?

Jo, jeg var nylig innom nomadmania.com. De har nylig oppdatert siden, og blant annet lagt til flere nye museer som ikke har vært på siden før. Den har mange lister over ulike høydepunkter i verden. Veldig systematisk, akkurat som jeg elsker. Eksempelvis lister over flyplasser, slott, hovedsteder, grensepasseringer, verdensarvsteder og museer, som jeg skal si litt mer om videre. Disse listene kaller de for series. De har nå laget et interaktivt kart der de har geografiske markører for alle høydepunktene i series. Dette er kanskje litt vel teknisk for de som ikke har sett på nomadmania.com, men siden er rett og slett et slags oppslagsverk for de som er opptatt av geografi og reising.

Jeg oppdaget også at det er tre steder i Oslo jeg burde ha besøkt. I følge siden, altså. Disse er: Oscarshall, Mini Bottle Gallery (Miniatyrflaskemuseet) og det internasjonale barnekunstmuseet. Barnekunstmuseet har jeg for øvrig lenge hatt lyst til å besøke, og jeg tenker det vil passe fint for barna også. Derfor blir det tur dit i morgen. Når det blir sommer skal jeg også innom Oscarshall. Alt for å øke mine poeng på series – det er jo tross alt kvantitet og antall steder som teller!

En kommentar om “Mål for vinterferien

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s